joi, 9 februarie 2017

Direcționează 2% pentru educație, pentru tineret, pentru sport


Alege să redirecționezi cei 2% din impozitul pe venit către Asociația Be You.

Prin proiectele inițiate de noi am dorit să aducem un plus în dezvoltarea tinerilor. În acest sens, am inițiat și desfășurat alături voi activități ce au vizat educația și sportul. De asemenea, prin parteneriatele internaționale (6 proiecte Erasmus în Polonia, Turcia, Italia, Belgia, Irlanda în doar 12 luni de activitate) am deschis porțile cunoașterii pentru tinerii din asociația noastră și alți tineri de toate naționalitățile, din toate zonele țării, dornici de a cunoaște noi culturi, de a face schimb de impresii, idei, de a-și face noi prieteni, de a participa la discuții, de a-și dezvolta spiritul de cercetare, critic și de inițiativă. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative avem nevoie de susținerea voastră.

Prin intermediul prevederilor din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit. Suma nu reprezintă o donație sau o sponsorizare, ci este o parte a impozitului deja achitat care poate fi direcționat către Asociația Be You.

Descarcă ”formularul 230 Asociația Be You” și depune-l până pe 25 mai 2017 la administrația fiscală de care aparții. Datele asociației sunt deja completate, mai trebuie completate doar datele contribuabilului și semnătura.

Fii la curent cu ce am făcut și ce planuri de viitor avem vizitând paginile noastre www.beyou.ml, www.asociatiabeyou.info sau pagina de Facebook Asociatia Be You.

Pentru educație, pentru tineret, pentru sport!

Vă mulțumim!

Asociația Be You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu